Utemöbler i Alingsås

Utemöbler i Alingsås

Hos oss på Jordnära i Alingsås kan du köpa utemöbler till din trädgård, uteplats eller balkong. Vi har ett brett sortiment av olika trädgårdsmöbler, sommarmöbler och utemöbler för alla smaker. Oavsett om du letar efter loungemöbler i svart rotting eller ett caféset i rosa så har vi det du letar efter.

I vår butik i Alingsås (Krangatan 12) kan du själv komma och kika på trädgårdsmöblerna för att hitta din favorit. Vi erbjuder dig en personlig service och hjälper dig med rådgivning så att du hittar de möbler som passar just din uteplats.

Fri hemkörning av utemöbler i Alingsås med omnejd

Vi erbjuder fri hemkörning av utemöbler till följande orter: Hemsjö, Tollered, Hedared, Närsbo, Vårgårda, Kärtared, Tarabo, Magra, Sollebrunn, Långared, Mjörn, Sjövik och Gråbo. Bor du i en annan ort så kan vi ordna hemkörning med DHL mot en fraktkostnad.

Köp sommarmöbler från Brafab hos Jordnära

I vårt sortiment hittar du sommarmöbler och trädgårdsmöbler från Brafab. Produkterna är högkvalitativa, bekväma, hållbara och stilrena. Du kan känna dig trygg med att dina trädgårdsmöbler håller i flera säsonger och gör grillpartyt, midsommarafton och kvällssolen i trädgården lite bättre.